Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Alles zorgeloos geregeld en beheerd

Alles zorgeloos geregeld en beheerd

MijnWerkplekPartner.nl ontzorgt (Alles geregeld en beheerd)

Met de online werkplekken van MijnWerkplekPartner.nl ben je in staat om vanuit huis, kantoor, op locatie bij de klant, in het openbaar vervoer en zelfs in het buitenland te werken. Alle medewerkers van je bedrijf hebben overal, waar en wanneer dat nodig is toegang tot hun online werkplek. 

Wij zorgen voor de stabiliteit van het netwerk, de backups, het beheer, de beveiliging en de helpdesk zodat je je zonder zorgen kunt focussen op je werk. MijnWerkplekPartner.nl werkt met vaste bedragen per werkplek zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast kan je het aantal werkplekken per maand op- en afschalen naar gelang de behoefte.

Onze ontzorging gaat verder dan alleen de online werkplekken. Zoals je wellicht hebt gezien maakt MijnWerkplekPartner.nl onderdeel uit van een aantal concepten die we op internet presenteren. 

Indien je naast een online werkplek bijvoorbeeld ook je website wil laten ontwerpen en/of wil laten beheren, of hardware zoals fysieke werkplekken geleverd wil krijgen dan kunnen wij ook daar een rol van betekenis in spelen. 

Met ruim 25 jaar ervaring op ICT gebied zijn we dé partner om je volledig te ontzorgen. Zie ons als een one-stop-shop voor al je ICT zaken.

Kijk ook eens naar onze blog artikelen: Overal aan de slag met een online werkplek en Thuiswerken met MijnWerkplekPartner

Wil je meer informatie wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Graag maken we een vrijblijvende afspraak om de ICT behoeftes die er zijn door te nemen.

Bel ons! 085-0435869