Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Schaalbaar

Schaalbaar

Naast het voordeel dat u uw complete werkplek altijd bij zich heeft is de dienst ook nog eens schaalbaar. Het is dus geen enkel probleem om te down/upgraden. Krijgt u er een werknemer bij en wilt u deze ook in dezelfde cloudomgeving hebben dan is dat mogelijk.

En omdat u per maand de dienst op kunt zeggen kunt u er ook snel weer vanaf. U krijgt bijvoorbeeld voor een aantal maanden een stagiaire erbij of iemand die voor een bepaalde tijd is aangenomen dan zit u niet te wachten om teveel kosten hiervoor te maken. Op de conventionele manier heeft u al snel een zwaar systeem nodig, dient u software aan te schaffen een netwerkverbinding op te zetten etc etc.

Bij MijnWerkplekPartner.nl hoeft dat allemaal niet meer. U meldt gewoon een nieuwe gebruiker aan en als het duidelijk is wanneer deze persoon er niet meer zal zijn dan zegt u gewoon de dienst op. Werken in de cloud bespaart u daarom niet alleen tijd en energie maar ook nog eens het nodige geld.

Laat u overtuigen door de kracht van onze werkplekoplossingen. Voor meer informatie kunt u uw vragen stellen aan onze verkoopafdeling via info@mijnwerkplekpartner.nl of u kijkt of er iemand van de online chat op onze site aanwezig is. Veel vragen kunnen hier snel en direct beantwoord worden.