Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Vaste prijs per maand

Vaste prijs per maand

Een online werkplek voor een vast bedrag per maand

Simpel, veilig en zonder zorgen in de cloud werken? Dat kan met een online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl. Met de digitale werkplek faciliteer je een omgeving waarmee je werknemers kunnen werken zoals zij dat fijn vinden. MijnWerkplekPartner.nl staat voor kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid en weet als geen ander hoe belangrijk een goed werkende IT omgeving is. Wij zijn transparant in onze prijs. Dat is een fijn gevoel omdat je nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

MijnWerkplekPartner.nl verzorgt de volledige overgang van je bedrijf naar online werkplekken in de cloud. Wij kunnen helpen je op alle vlakken om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden we ook ondersteuning op software van derden. Dit kan zakelijke maar ook privé gerelateerde software zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat alles voor een vast bedrag per maand. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

Geen zorgen meer over ICT

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je ICT beheer. Je dient dan te denken aan licenties, backups of investeringen in nieuwe hardware. MijnWerkplekPartner.nl denkt met je mee en regelt dit allemaal voor je.

Security online werkplek

MijnWerkplekPartner.nl besteed zeer veel aandacht aan de veiligheid van haar netwerk en de data van haar klanten. Zo hebben we verschillende beveiligingslagen ingebouwd en werken we zelfs met software op Artificial Intelligence (AI) om een eventuele aanval en misbruik tegen te gaan. Verder ben je altijd zeker van uitstekende support en de laatste beveiligingsinstellingen op je online werkplek.

Overal toegang tot je bestanden

De hosted werkplek van MijnWerkplekPartner.nl is dusdanig ingericht dat je altijd en overal bij je bestanden kan. Het maakt niet uit van welk device je dit doet want dankzij ons uitgebreide platform in samenwerking met Microsoft software kunnen we dit op elk gewenst moment en elke locatie beschikbaar maken zolang je uiteraard maar vrij toegang hebt tot het internet.

Een online werkplek is een flexibele werkomgeving waarin alle bedrijfskritische applicaties geïntegreerd en gekoppeld zijn en dat alles tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. Bij MijnWerkplekPartner.nl heb je al een online werkplek vanaf €39.95 excl. BTW per gebruiker per maand. Wil je meer informatie over onze dienstverlening en wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact op met onze verkoopafdeling.