Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Beheer & Helpdesk

Beheer & Helpdesk

Als ondernemer heb je verstand van veel zaken maar voor veel bedrijven is ICT beheer vaak een onderdeel dat heel erg lastig blijkt. Is er voldoende kennis en vaardigheid in huis om de werkplekken binnen de organisatie up-to-date en veilig te houden? Daar biedt een online werkplek van MijnWerplekPartner.nl meteen al uitkomst. 

Want dat beheer besteed je namelijk volledig uit aan ons voor het vaste maandelijkse bedrag wat je per gebruiker betaald. En naast het leveren van online werkplekken kunnen wij je organisatie ook lokaal (op locatie) ontzorgen en helpen met eventuele overige ICT behoeftes. Je dient hier bijvoorbeeld te denken aan installatie, monitoring, beheer en reparatie van werkstations en randapparatuur. 

Onze online services worden aangeboden vanuit meerdere datacenters waarbij alles is ingericht en bedacht om zo probleemloos mogelijk te werken. In de maandelijkse prijs van het online werkplek abonnement zit ook het beheer van de servers in onze datacenters maar ook het beheer van jullie specifieke omgeving en de software die daar gebruikt wordt. 

Wil je echter ook dat we op de bedrijfslocatie zelf het beheer overnemen dan kunnen we ook daar een rol van betekenis in spelen.

Online Werkplek - Beheer & Helpdesk

Onze helpdesk is gratis maar is er een vraag die buiten onze scope valt dan kan het zijn dat aangegeven wordt dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Dit wordt echter altijd vooraf aangegeven dus hier ook hier ook geen nare verrassingen achteraf. Voor het standaard beheer hoef je dus geen IT bedrijf meer in te schakelen om dit te beheren wat weer scheelt in de kosten.

 De technische helpdesk is overdag voor vragen te bereiken via de online chat maar mocht deze niet bereikbaar zijn dan zijn staan onze medewerkers 24/7 paraat via het ticketsysteem waar we een hele snelle responstijd hebben.

Heb je nog vragen over het beheer en/of de helpdesk dan kan je een mail sturen naar de verkoopafdeling via info@mijnwerkplekpartner.nl.