Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Overal samenwerken

Overal samenwerken

Tegenwoordig werken steeds meer bedrijven in de cloud. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wanneer je werkt in de cloud dan wordt al je data op een veilige manier opgeslagen in een private, public of hybrid cloud. 

Hier is al je data altijd en overal te benaderen en te bewerken via een internetverbinding. Bedrijven die in de cloud werken kunnen hier nog veel meer voordeel uit halen. 

Iedereen die een online werkplek heeft van MijnWerkplekPartner.nl werkt met dezelfde software met dezelfde versies. Dat maakt de uitwisseling van bestanden makkelijker en het werken onderling efficiĆ«nter en veiliger. 

Dit resulteert uiteindelijk in een hogere productiviteit.

Is het mogelijk om in de cloud te werken aan het zelfde bestand?

Doordat bestanden in de cloud op een centrale plek worden opgeslagen is het voor iedereen die daar de rechten toe heeft mogelijk om deze bestanden te benaderen, openen en te bewerken. Dit maakt een bedrijf erg dynamisch. Maar wat nog een voordeel is van werken in de cloud is dat je gelijktijdig toegang en inzicht kunt hebben in een rapportage, plan of verslag. Het scheelt ongelofelijk veel tijd, onduidelijkheid en frustratie over actuele versies van documenten waardoor je veel effectiever kunt werken.

Overal en op elk apparaat kunnen werken

Met een cloudomgeving van MijnWerkplekPartner.nl ben je in staat om vanaf elk device waar dan ook je bestanden te benaderen en te bewerken. Zo kan je onderweg naar afspraak nog even een aantal wijzigingen in je presentatie doorvoeren of een document controleren en voorzien van commentaar vanaf het strand aan de Spaande Riviera. Deze flexibiliteit is in dit digitale tijdperk makkelijker dan ooit. Je kunt zonder problemen schakelen tussen laptop, smartphone, tablet of pc, net wat op dat moment het beste uitkomt.

Flexibiliteit & kosten

Bij cloud oplossingen kan je exact afnemen wat je nodig hebt aan werkplekken. Het is mogelijk om maandelijks op- en af te schalen indien dat nodig is. Je betaalt dus wat je gebruikt en dat kan flink in de kosten schelen. Het bedrag voor een online werkplek in de cloud bij MijnWerplekPartner.nl is maandelijks hetzelfde. Overzichtelijk, makkelijk en betaalbaar!

Waarom een online werkplek bij MijnWerkplekPartner.nl?

  • Maandelijks werkplekken op- en afschalen
  • Mogelijkheid om eigen applicaties te gebruiken
  • De werkplek is altijd en overal toegankelijk en optimaal beveiligd
  • Extra veilig inlogproces met two-factor (duo) authentication
  • Back-up van alle data met 120 dagen retentie
  • Gebruik van verschillende apparaten: desktops, laptops, tablets, thin clients en smartphones
  • Geen extra hardware investering
  • Minder energiekosten (geen servers, geen airco om de serverruimte te koelen)
  • Geoptimaliseerde beveiliging zonder zorgen
  • Altijd een deskundige en vriendelijke helpdesk