Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Overal inloggen

Overal inloggen

 Het mooie van een werkplek in de cloud is dat het overal te bereiken is waar internet beschikbaar is. U heeft vast weleens een moment gehad dat u ergens was en graag de mogelijkheid had willen hebben om uw bestanden/documenten te raadplegen. Vroeger moest de klant wachten totdat u weer terug op uw werkplek was. Tegenwoordig maakt dat met werken in de cloud helemaal niet meer uit.

U kunt gewoon bij de klant inloggen in uw beveiligde omgeving en zelfs gebruik maken van de aanwezige printers. U hoeft zelfs geen printers te installeren want in de Cloud omgeving worden deze automatisch aangemaakt en zijn dus direct te gebruiken. Een ander voordeel van overal inloggen is dat u voorkomt dat u dubbel werk doet. Hoe vaak heeft u niet alles eerst opgeschreven om dat vervolgens uit te werken?

Dit is niet meer nodig omdat u direct de gegevens kunt uitwerken! U heeft een tekstverwerkingsprogramma, een mailclient en waar u ook ter wereld bent, dit is overal hetzelfde. Laat u overtuigen door de kracht van werken in de cloud. Heeft u nog vragen dan kunt u deze stellen aan onze verkoopafdeling via info@mijnwerkplekpartner.nl. Ook kunt u kijken of er iemand van onze online helpdesk aanwezig is. Zij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.