Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Backup

Backup

Altijd een backup - Een veilig gevoel

Bij MijnWerkplekPartner.nl nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. Wij zien toe op de veiligheid van ons netwerk en zijn actief bezig in onze rol om alle data van ons en onze klanten te beschermen tegen kwaadwillenden. 

Een uitstekende backupprocedure is dan ook essentieel geworden in onze bedrijfsvoering. 

Zo wordt al onze data 120 dagen incrementeel en versleuteld opgeslagen zodat je altijd verzekerd bent van een juiste versie van je bestand. En omdat alle data bij ons in de cloud wordt opgeslagen verlies je nooit meer data door brand, diefstal of gecrashte computers.

Naast de 120 dagen, word er elke drie uur een backup gemaakt gemaakt van de gewijzigde bestanden.

Microsoft Office 365 vs Hosted Office van MIjnWerkplekPartner.nl

Ondanks dat Microsoft Office 365 en Hosted Office van MijnWerkplekPartner.nl op hetzelfde Windows platformen opereren verschillen ze toch wezenlijk van elkaar. En een van de belangrijke verschillen is de backup. Helaas hebben veel mensen de gedachte dat als ze een Office 365 abonnement gebruiken, Microsoft hun data dan in de cloud backupped en dat je deze dan terug kan laten zetten op het moment dat er iets mis gaat. 

Niets is minder waar. Een backup wordt zeker wel gemaakt door Microsoft maar jij als klant of je IT dienstverlener kunnen niet bij deze data. Bij een hosted werkplek omgeving van MijnWerkplekPartner.nl is dat niet zo. Daar worden bestanden dus 120 dagen incrementeel opgeslagen en kan je dus altijd terugvallen op een laatst werkende variant van je bestand: Een veilig gevoel!

Wat is het verschil tussen een full back-up en een incrementele back-up?

Een full back-up bevat alle data van de bestanden en mappen die geselecteerd zijn. Omdat een full back-up alle bestanden en mappen opslaat neemt een full back-up relatief veel ruimte in beslag en duurt de kopieerslag relatief lang. Een incrementele back-up bevat alleen alle bestanden die gewijzigd zijn sinds de laatst gemaakte back-up. Het voordeel van een incrementele back-up is dat het minder tijd kost om de back-up job te voltooien, daarnaast neemt een incrementele back-up relatief weinig ruimte in beslag. 

Zoals aangegeven werkt MijnWerkplekPartner.nl voor de data van haar klanten met een incrementele backup. Indien echter een full back-up van alle data tot een van de vereisten hoort dan kunnen we daar uiteraard een oplossing voor aanbieden. Informeer bij onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden.

Wil je meer informatie wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Graag maken we een vrijblijvende afspraak om de ICT behoeftes die er zijn door te nemen.

Bel ons! 085-0435869