Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Virtuele Werkplek

Virtuele Werkplek

Een aantal jaren geleden konden we slechts nog dromen van een virtuele werkplek maar de techniek is niet stil blijven staan. Met de komst van cloud en alle oplossingen die daarbij horen was het slechts een kwestie van tijd voordat ook de werkplek volledig gevirtualiseerd kon worden. Toen eenmaal de voordelen bekend werden ging het ineens heel erg snel. Verschillende cloud aanbieders kwamen met een virtuele werkplek die ineens voor iedereen toegankelijk was.

Jammer genoeg zijn veel van deze aanbieders nog steeds erg duur en zitten er allemaal kleine addertjes onder het gras. MijnWerkplekPartner.nl biedt echter een virtuele werkplek aan op een transparante manier. Onder het mom: "what you see, is what you get" proberen wij ook deze dienst breed uit te zetten en betaalbaar te maken voor iedereen.

MijnWerkplekPartner.nl staat onder andere bekend voor snelle activatie van de virtuele werkplek. Daarnaast hebben we geen langlopende contracten. Vrijwel alle diensten zijn per maand opzegbaar. Dit maakt het ineens voor iedereen interessant. Wilt u meer informatie over de virtuele werkplek van MijnWerkplekPartner.nl kijk dan op onze productpagina voor alle specificaties. Heeft u daarna nog vragen dan kunt u altijd even een mail sturen of kijken of er iemand van de online chat op de website aanwezig is.