Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Snel naar een online werkplek

Snel naar een online werkplek

Hosted werkplek BASIS

39.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 25 GB
 • Microsoft office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 25 GB Opslag
Meest gekozen
Snel naar een online werkplek

Hosted werkplek TOTAAL

54.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 100GB
 • Microsoft Office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 100 GB Opslag

Snel naar een online werkplek

Om snel over te stappen naar een online werkplek zit je bij MijnWerkplekPartner.nl op het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat je een moeiteloze overstap hebt van de ouderwetse offline werkplekken naar de moderne situatie. Waar je altijd en overal beschikking hebt tot je werkplek. 

Met onvoorziene gebeurtenissen kan het zomaar zo zijn dat een gedeelte of geheel thuisgewerkt dient te worden. Zoals we in 2020 zien met de Pandemie Crisis worden en werden veel bedrijven geforceerd om te zoeken naar online werkoplossingen. Een online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl is alles wat je nodig hebt voor het functioneren van jouw bedrijf in elke werkplek. Of dit nu thuis, onderweg of op kantoor is. 

Wat kan je precies met een online werkplek? 

Met een online werkplek kan je alles wat je in je normale werkplek ook zou kunnen. Even iets uitprinten in de netwerk printer op de zaak? Ook dit kan zelfs gemakkelijk via de online werkplek. Je kan met Word, Excel en het gehele Office 365 pakket aan de slag. Je email ontvangen dankzij het Exchange email adres in combinatie met standaard Outlook voor geïnstalleerd. 

En je kan verdergaan waar je bent gebleven met elk apparaat. Ook het installeren van de online werkplek is een fluitje van een cent. Met enkel een desktop icoon kan er zo ingelogd worden op de online werkplek. 

Een online werkplek is te zien als een computer of omgeving die bij ons op de server staat. Hierop log je in op gemakkelijke wijze, en je kan gewoon aan de slag zoals je dat ook kan op je normale computer. Alleen kan er niets gebeuren met jouw data.

Welke programma’s zijn er te installeren in een online werkplek? 

Er zijn een aantal programma’s al voor je geïnstalleerd in de online werkplek. In basis zouden deze programma’s al voldoende moeten zijn voor jouw bedrijf. Denk aan Office, internet browsers en de standaard Windows Programma’s. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om specifieke programma’s te installeren voor een meerprijs. Aangezien dit per programma apart bekeken dient te worden op correct functioneren. Schroom niet om even hiervoor contact met ons op te nemen. Zodat we dit verder voor je kunnen uitzoeken. 

Hoe werkt het inloggen in een online werkplek? 

Het inloggen in een online werkplek werkt gemakkelijk en snel. Het is een kwestie van het aanklikken van een icoon op je bureaublad  en inloggen met een email adres en wachtwoord. Hierna kan je gelijk inloggen en ervoor zorgen dat je verder kan werken waar je gebleven was. Dit maakt het gemakkelijk om te wisselen van werkplekken en computers zonder last te hebben van werkverlies of het constante mailen en uploaden van bestanden zodat er verder aan gewerkt kan worden. 

Het inloggen is ook nog verder te beveiligen met twee factor authenticatie. Dit zorgt ervoor dat je ook de inlog dient te accepteren via je mobiele telefoon. Hierdoor heb je altijd en bij elke inlog een tweede stap nodig om in te loggen. Dit is van groot belang voor bedrijfsinformatie en andere zaken die niet voor een derde paar ogen zijn. 

Begeleiding om snel naar een online werkplek over te stappen

MijnWerkPlekPartner.nl kan je moeiteloos begeleiden naar een online werkplek, in ons proces zorgen we voor alle tools en tips om de overstap zo moeiteloos mogelijk te laten gebeuren. Zo kan je met jouw bedrijf snel en moeiteloos overstappen naar een online werkplek. Voor al je vragen die je zou kunnen hebben kan je terecht bij onze online chat en ons ticketsysteem. Mocht je over telefonische support willen beschikken dan is dit ook mogelijk tegen een kleine meerprijs op het pakket.

Het werken met een online werkplek is een moeiteloze overgang die voor iedereen binnen je bedrijf gemakkelijk te maken is. En je hebt niet eens een razendsnelle verbinding nodig om hier goed mee te kunnen werken. Zelfs met een koperleiding is hier nog goed mee te werken dankzij de slimme technologie die toegepast wordt. Zelfs wanneer je moeite hebt met het streamen van media op het internet zou je nog wel uitstekend kunnen werken met de online werkplek. Fijn voor collega’s die in het buitengebied aan de slag gaan. Ook is snel een hotspot te maken naar de online werkplek. Met amber 100 mb aan data wat verbruikt wordt op een werkdag is dit gemakkelijk in te zetten als het internet niet meewerkt. 

Sluit dus nu een pakket af voor jouw online werkplek!