Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Snel naar een cloud werkplek

Snel naar een cloud werkplek

Hosted werkplek BASIS

39.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 25 GB
 • Microsoft office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 25 GB Opslag
Meest gekozen
Snel naar een cloud werkplek

Hosted werkplek TOTAAL

54.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 100GB
 • Microsoft Office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 100 GB Opslag

Snel naar een cloud werkplek

Om snel over te stappen naar een cloud werkplek ben je bij MijnWerkPlekPartner.nl op de juiste plek. Binnen een snelle tijd ben je over naar een online werkplek in de cloud en kan je aan de slag waar je ook bent. Op kantoor, thuis of op een andere locatie. 

Met een online cloud werkplek beschik je over een groot aantal voordelen. Van het moeiteloos thuiswerken tot op elke locatie met een laptop aan de slag te kunnen voor je bedrijf of werkgever. Beschik over al je tools en programma’s die je nodig hebt om de werkdag door te komen zoals normaal. En werk direct door waar je gebleven was. 

Moeiteloos doorgaan waar je gebleven was

Het grootste voordeel van een online cloud werkplek is dat je op elke locatie en situatie gelijk door kan gaan waar je gebleven bent. Op 1 centrale plek heb je alle tools beschikbaar die je nodig hebt om je werk te kunnen verrichten. Het maakt ook niet uit welk land je aan de slag wilt. Op vakantie kan je snel dat eene document nog doorsturen. Of als je thuis aan de slag wilt kan je gelijk door waar je gebleven was. Ook op kantoor is een werkplek in de cloud beter dan een lokale omgeving. 

Er is meer controle uit te oefenen op je werknemers en er is altijd een backup van belangrijke bestanden. Zonder moeite doorgaan waar je bent gebleven bent vele voordelen met zich mee voor de productiviteit en het zorgen voor een centrale plek waar aan de slag gegaan kan worden. 

Snel overstappen naar een cloud werkplek

Het snel kunnen overstappen naar een cloud werkplek is natuurlijk ook van belang. De omgeving kunnen we al voor je gereed hebben binnen een snel tijdsbestek. Zo kan je snel aan de gang met jouw cloud werkplek. Lever ons de wensenlijst aan en mailaccounts die gebruikt dienen te worden en we gaan direct voor je aan de slag om jouw cloud werkplek zo snel mogelijk gereed te hebben. 

We zetten de standaard programma’s voor je klaar zoals Outlook, Office en meerdere internet browsers om direct jouw werkplek te kunnen gaan gebruiken. 

Mail, programma’s en meer op 1 vaste plek

Met een online cloud werkplek heb je al je programma’s op een vaste plek. Dit geeft je de mogelijkheid om overal aan de slag te gaan met alle programma’s die standaard voor je geïnstalleerd worden. Onder deze standaard programma’s behoren bijvoorbeeld Microsoft Office, Microsoft Outlook met het gekozen mail account voor geïnstalleerd. En een aantal verschillende browsers zoals Google Chrome en Brave. Dit geeft je dus de tools die je nodig hebt om voor een breed aantal doeleinden aan de slag te gaan. Van het werken aan een webshop, website tot de administratie van een bedrijf. 

En mocht er een specifiek programma nodig zijn voor je bedrijf dan kan je altijd contact opnemen met MijnWerkplekPartner.nl. In overleg kunnen we dan bepalen of dit programma geschikt is voor het werken in de cloud. En zullen wij dit installeren in de werkomgeving. 

Beveiliging,  backup en opslagruimte

Beveiliging en backups zijn ook items die MijnWerkplekPartner.nl serieus neemt. Met de twee factor authenticatie mogelijkheid zijn er ook strenge wachtwoord eisen. Dit zorgt ervoor dat de voordeur al goed beveiligd is. Ook gaat de verbinding ook met een beveiligde verbinding namelijk een TLS verbinding. Dit zorgt ervoor dat data niet uitgelezen kan worden door andere apparaten via dezelfde verbinding. Denk bijvoorbeeld aan cafes en openbare verbindingen op vliegvelden.

Ook worden er standaard backups gemaakt op gezette tijdstippen, zodat bestanden die opgeslagen worden op de Cloud werkplek ook nog eens dubbel opgeslagen worden. Zo kan je altijd terug naar een eerder bestand mocht er wat mee gebeuren door een menselijke fout. 

De opslagruimte is ook schaalbaar per pakket. Mocht je bijvoorbeeld meer opslagruimte nodig hebben per gebruiker dan is moeiteloos over te schakelen naar het hogere pakket. 

Heb je verder nog vragen over wat een online cloud werkplek je kan bieden? Start een chatgesprek met een van onze werknemers rechts onderin.