Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Online Werkplek

Online Werkplek

MijnWerkplekPartner.nl biedt u een online werkplek. Een werkplek in de cloud of in de hosted omgeving zoals het ook weleens wordt genoemd. De online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl geeft u de look and feel van een Windows omgeving en biedt alle voordelen van een werkplek zoals u dat gewend was/bent in een netwerk met serveromgeving. De online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl biedt u vrijwel alle features maar dan voor minder geld, een hogere stabiliteit, betere veiligheid en u bent daarnaast heel erg dynamisch.

De online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl worden per maand afgerekend en zijn ook per maand opzegbaar. Heeft u dus een tijdelijke kracht dan kunt u voor deze periode een abonnement nemen.

Eventuele mailadressen die worden gebruikt kunnen na afloop van een tijdelijk contract met een medewerker omgezet worden naar een exchange account abonnement die vervolgens onder uw eigen online werkplek geplaatst kan worden. Deze manier van werken bespaart u geld terwijl u optimaal gebruik kunt maken van alle features die een (online) werkplek biedt. Heeft u vragen over de online werkplek diensten van MijnWerkplekPartner.nl neem dan contact op met de afdeling verkoop via verkoop@mijnwerkplekpartner.nl.