Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Naar een online werkplek migratie

Naar een online werkplek migratie

Hosted werkplek BASIS

39.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 25 GB
 • Microsoft office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 25 GB Opslag
Meest gekozen
Naar een online werkplek migratie

Hosted werkplek TOTAAL

54.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 100GB
 • Microsoft Office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 100 GB Opslag

Naar een online werkplek migratie

Om over te stappen naar een online werkplek zijn maar een paar handelingen nodig. Op deze pagina lichten we de stappen wat nader toe en laten je nog bijkomende voordelen zien. 

Een online werkplek migratie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met MijnWerkplekPartner.nl hebben wij vele jaren ervaring met het werken in de cloud. En beheren we dit voor een groot aantal klanten. Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Wij kunnen de werkplek gemakkelijk leveren zonder verdere ingewikkelde stappen. Lees verder om alle voordelen en wat er bij komt kijken met een online werkplek.

Hoe stap je over naar een online werkplek?

Het overstappen naar een online werkplek is gemakkelijk en eenvoudig. MijnWerkplekPartner.nl doet het zware liften voor je terwijl jij de focus kan leggen op wat voor jouw belangrijk is om over te beschikken in de online werkplek. Verder worden de nodige verhuizingen, installaties en gegevens door ons aangemaakt. Naderhand krijg je een desktop icoontje wat een remote desktop icon is. Hiermee kan je direct inloggen binnen jouw nieuwe online werkplek. 

Verder kan je ook gewoon wisselen tussen je lokale computer en de online werkplek. Ten alle tijden heb je een blauwe balk bovenaan in beeld die je even naar beneden kan slepen. Hierna heb je gelijk je lokale PC weer voor je. Ook kan er moeiteloos geknipt en geplakt worden tussen de omgevingen dankzij de ondersteuning hiervoor. 

Documenten, media en tekst kan dus gewoon geknipt en geplakt worden tussen de twee omgevingen zonder oponthoud of onhandige upload methodes. Heb je een groot aantal bestanden wat over moet gezet worden? Als in meer dan 100  gigabyte als voorbeeld? Neem dan even contact op met systeembeheer. We kunnen dit gemakkelijker en betrouwbaar voor je overzetten naar de hosted omgeving.

Welke voordelen heeft een online werkplek? 

Een online werkplek heeft vele voordelen, van het beter beveiligen van je bedrijfsgegevens en data tot een betere manier van het schakelen tussen werkplekken. Zo kan je altijd en overal terecht op je werkplek zolang je internet hebt. Ook is gemakkelijk een hotspot te maken op je telefoon om even snel op je werkplek te komen. Een online werkplek gebruikt namelijk minimaal data op je mobiele telefoon. Dit dankzij de slimme data besparende technologie die gebruikt wordt. 

Zo kan je zelfs op het strand op vakantie snel verder werken aan je projecten.

Verder wordt de verbinding altijd beveiligd met een TLS verbinding, dus er kan ook gebruik gemaakt worden van een openbare hotspot zoals op het vliegveld of een andere verbinding. 

Ook is het samenwerken tussen collega’s gemakkelijker dan ooit met een gedeelde opslagruimte. Zo kunnen er in projecten altijd bestanden gedeeld worden en ingezien worden door iedereen die toestemming heeft. Dit maakt het een gemakkelijk proces om samen te werken zonder externe software die nodig is.

Wanneer er wat gebeurd met een laptop of pc die crashed ben je hier ook niet vatbaar voor. Alle data en de gehele werkplek zit namelijk niet opgeslagen in jouw lokale PC. Maar bij ons veilig op de servers in Nederland. Zo kan je zonder zorgen verder werken aan alles wat je nodig hebt. 

Schaalbaar naar jouw bedrijf

Het maakt niet uit of je nu een eenmanszaak bezit of een groot concern met vele werknemers. Een online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl is door iedereen in te zetten. En vanaf vrijwel welke hardware.

Dus voor bedrijven die niet meer willen investeren in een groot aantal krachtige computers is er nu weg te komen met een laptop of een kleine mini PC zoals een Intel Nuc. Aangezien de rekenkracht nu uitgevoerd wordt bij ons op de servers is het niet meer noodzakelijk om over dusdanig veel rekenkracht van een lokale computer te beschikken. Iets wat natuurlijk voordeliger is op de lange en korte termijn.

Per gebruiker is er gemakkelijk een pakket erbij af te sluiten. En jouw onderneming krijgt een gedeelde schijf waardoor er eenvoudig samen is te werken tussen collega’s onderling.Heb je verder nog vragen over het overgaan naar een online werkplek? Neem dan contact met ons op via een van onze enthoisaste collega’s.

We helpen je graag verder om ook jouw werkplek een realiteit te maken.