Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

mkb online werkplek

mkb online werkplek

Hosted werkplek BASIS

39.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 25 GB
 • Microsoft office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 25 GB Opslag
Meest gekozen
mkb online werkplek

Hosted werkplek TOTAAL

54.95
per maand Excl. BTW

 • Een complete werk omgeving 100GB
 • Microsoft Office
 • Hosted Exchange mailaccount
 • Diverse browsers
 • Anti-virus 
 • Spamfilters
 • Dagelijkse Backup
 • 100 GB Opslag

mkb online werkplek

Een online werkplek voor midden en kleine bedrijven is de oplossing voor veilig online werken en productiviteit. Met een online werkplek beschik je over een groot aantal voordelen tegenover het offline werken. Lees verder voor alle voordelen wat een online werkplek voor MKB voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Een online werkplek voor MKB biedt je een groot aantal voordelen. Een online werkplek is de oplossing voor thuiswerkende collega’s, het onderweg of op vakantie werken en voor dagelijkse werkzaamheden. Wat het grootste voordeel is van een online werkplek voor MKB is de mogelijkheid om altijd en overal verder te gaan waar je gebleven was. Het maakt niet uit waar je bent of op welk apparaat je inlogt. Je springt gelijk in de Windows omgeving waar al je werk binnen handbereik staat. 

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek kan je zien als een computer die bij ons op de server staat. Deze computer kan je vervolgens bereiken op je laptop, desktop of ander apparaat met een snelkoppeling op het bureaublad. Zodra je hierna inlogt kom je terecht in een Windows werkomgeving. Hierin kan je geheel onafhankelijk werken ten opzichte van je lokale computer. Je laptop waarmee je de online werkplek opent kan door een val kapot gaan, spontaan in de brand vliegen of simpelweg een lege batterij hebben. Met jouw bestanden en openstaande schermen in de online werkplek gebeurdt verders niets. 

Open de werkplek op een nieuwe PC of log in zodra je laptop weer stroom heeft en ga zonder oponthoud verder waar je gebleven was.

Je kan dit simpelweg ook gebruiken om even thuis in te loggen om een spoedklus af te ronden voor de zaak. Je hebt dus niet meer het excuus dat je de bestanden of werk op kantoor hebt laten staan. Er kan gelijk verdergegaan worden waar je was gebleven toen je naar huis ging. 

Verder heb je in de online werkplek of werkomgeving alles wat je nodig hebt. Zoals Microsoft Office, waarin je kan werken met PowerPoint, Excel, Word en Outlook. Ook beschik je natuurlijk over browsers waarmee je op het internet kan. En nog veel meer.

Microsoft Office en Exchange

Microsoft Office zorgt ervoor dat menig bedrijf kan operen. Van het maken van teksten, presentaties, rapportages, databases en nog veel meer wordt het door vrijwel elke werknemer gebruikt. Met een online werkplek van MijnWerkplekPartner.nl beschik je overal over het groot aantal mogelijkheden hiervan. Van alle bestanden wordt er ook automatisch een backup van gemaakt. Zo kan er ook bij het bijvoorbeeld per ongeluk sluiten van een tabblad geen werk verloren gaan. 

Microsoft Exchange zorgt ervoor dat jouw mail account optimaal te gebruiken is. Met het aanmaken van de online werkplek voor jouw midden of klein bedrijf wordt er al gelijk Outlook met het mail account voor je ingesteld. Je kan dus gelijk aan de slag met je email account en afspraken inplannen in je agenda. Taken aanmaken voor jezelf en reminders instellen. Het Microsoft Exchange email account kan ook gelijk worden aangemeld in de Outlook App op je telefoon. Dit zorgt ervoor dat je direct op je telefoon alle meldingen ontvangt die je kan verwachten.

Altijd en overal veilig werken

Per gebruiker kan je een compleet eigen online werkplek laten inrichten. Zo kan je meerdere online werkplekken afnemen om elke collega een eigen werkplek te leveren. Bepaalde folders en projecten kunnen vervolgens ook gedeeld worden tussen collega’s om samenwerken gemakkelijk te maken. 

Met een online werkplek voor MKB beschik je dus over alles wat je nodig zou kunnen hebben van een werkomgeving. Maar dan veiliger opgeslagen dan ooit. Met de mogelijkheid om van computer te wisselen en direct door te gaan waar je gebleven bent. Ook kun je lokale bestanden die je hebt opgeslagen tussen je online werkplek en lokale werkplek moeiteloos knippen en plakken. En ze dus altijd ook weer kunnen bereiken via je online werkplek. 

De beveiling van de werkplek is natuurlijk ook een item waar we bij MijnWerkplekPartner.nl uitgebreide maatregelingen hebben genomen. Zo is de connectie naar de online werkplek altijd beveiligt met een TLS verbinding. Dus je kan ook zonder zorgen gebruikmaken van een openbaar netwerk zonder risico te lopen. En je kan snel even een hotspot maken op je telefoon om op je laptop verder te gaan. 

De wachtwoord eisen die wij hieraan hebben gesteld zijn ook dusdanig dat het in gevaar lopen hiervan zo goed mogelijk verminderd wordt. En dit is voor een kleine meerprijs uit te breiden met een twee factor authenticatie. Zodat er altijd een akkoord gegeven dient te worden op je telefoon na de wachtwoord controle voordat er pas ingelogd kan worden. 

Te schalen naar jouw MKB bedrijf

Bij MijnWerkplekPartner.nl hebben we heldere afspraken voor de pakketten en de prijzen die hieraan vastzitten. Kom dus niet voor onaangename verassingen te staan wanneer je een factuur ontvangt. En zie in een oogopslag wat de maandelijkse kosten zijn voor jouw bedrijf en benodigdheden.  

De pakketten gaan per gebruiker en zijn dus op die manier gemakkelijk te gebruiken voor elk bedrijf. En mocht je toch nog een vraag hebben dan kan je altijd gebruikmaken van onze service desk die bereikbaar is via de online chat, ticket of via de telefoon met een kleine meerprijs. Zo houden we de kosten laag van onze pakketten.