Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Hosted Werkplek

Hosted Werkplek

De ICT wereld staat niet stil en dat bewijst het fenomeen "cloud" wel. Had u tien jaar geleden meerdere werknemers dan ontkwam u er haast niet aan om een dure server, werkstations en dito software aan te schaffen om uw bedrijf te runnen. Hoge kosten om het netwerk draaiende te houden en wilde u de stand van de techniek bij blijven dan diende u continu te investeren. Tegenwoordig is het allemaal een stuk verbeterd. U hoeft geen dure initiï«le kosten meer te maken.

Enkel een "licht" werkstation of laptop en een internetverbinding volstaan om een werkplek voor uzelf en uw medewerkers te creï«ren. MijnWerkplekPartner.nl noemt dit een hosted werkplek. Een werkplek in een hosted omgeving maar met dezelfde features en functionaliteit die u gewend was toen u nog via het netwerk met een server verbonden was.

Verder is het mogelijk in de hosted omgeving schijfruimte te delen met uw collega"s en zelf in te richten en aan te passen op rechtenstructuur. Het is zelfs mogelijk om eventuele specifieke software, zoals een boekhoudpakket, in uw hosted omgeving te plaatsen en te benaderen. Het kan zijn dat dit, i.v.m. veiligheid,  op een aparte VPS gezet moet worden en dat hier dus een meerprijs voor geldt. Voor meer informatie hierover kunt u het beste even contact opnemen met de verkoop afdeling via verkoop@mijnwerkplekpartner.nl. Een hosted werkplek omgeving is stabiel, dynamisch, is per maand opzegbaar en kan dus zelfs op maat gesneden worden voor uw situatie.

Laat u overtuigen door het gebruikersgemak, de veiligheid en betrouwbaarheid van een hosted werkplek omgeving van MijnWerkplekPartner.nl!