Online werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kostenOnline werkplek - Werkplek kosten

Hosted Desktop

Hosted Desktop

Veel mensen denken dat de complete desktop omgeving verandert als ze over gaan naar een hosted werkplek omgeving bij MijnWerkplekPartner.nl. Dat ze de gebruikersgemakken van Windows moeten missen en dat zelfs hun desktop niet zelf in te richten is. Niets is minder waar. Een destop in de hosted omgeving is door uzelf te personaliseren. U heeft de look and feel van een Windows omgeving inclusief desktop met taakbalk en startmenu en u kunt gewoon snelkoppelingen op uw desktop plaatsen.  

Een hosted werkplek van MijnWerkplekPartner.nl is stabiel, veilig en kan zelfs op maat gesneden worden voor uw specifieke situatie. U bespaart de aanschaf van dure server apparatuur en bijbehorende software en niet te vergeten het onderhoud wat ook aardig in de papieren kan lopen.

MijnWerkplekPartner.nl zorgt er voor dat u veilig en onbekommerd uw omgeving en uw data kunt benaderen. Indien u voornemens bent een hosted werkplek omgeving te gebruiken bij MijnWerkplekPartner.nl en u heeft nog vragen dan kunt u deze mailen naar verkoop@mijnwerkplekpartner.nl. U kunt ook even kijken of onze helpdeskmedewerkers op onze website via de online chat te benaderen zijn. Zij kunnen uw vragen over desktop issues in de hosted omgeving wellicht direct beantwoorden.