Hosted Exchange instellen op Android

Om jouw hosted exchange acccount in te stellen op een Android apparaat volg je de volgende stappen:
Let op deze afbeeldingen kunnen afwijken van hoe het er op jouw toestel uitziet. Dit is met Android versie 5.1 ingesteld in de standaard mail box app.

Stap 1, ga naar de instellingen binnen Android en selecteer Accounts.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 2, Selecteer Account toevoegen.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 3, Selecteer Exchange account toevoegen.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 4, Voer je email adres in en selecteer volgende.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 5, voer je wachtwoord in hierna weer op volgende.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 6, Voer de juiste server in.

Dit is: owa.zeptor.eu

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 7, Ga akkoord met de voorwaarden.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 8, Stel de instellingen naar wens in.

Hosted Exchange instellen op Android

Stap 9, Rond de installatie af door op volgende te klikken. Hierna is jouw email adres ingesteld en kun je van het mail account gebruik maken.

Hosted Exchange instellen op Android