Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Om jouw Hosted Exchange in te stellen binnen uw Outlook 2016 kun je de volgende stappen uitvoeren.

Stap 1, Controleer uw gegevens.
Wanneer het email adres is aangemaakt kun je het even controleren door proberen in te loggen op https://owa.zeptor.eu
Mocht dit niet lukken dan kun je het wachtwoord wijzigen in het control panel, dit kan bijvoorbeeld omgezet worden naar een wachtwoord van de random wachtwoord generator.

Stap 2, Start Outlook op.
Wanneer je Outlook hebt opgestart kun je onder bestand een nieuw account toe voegen. Met het eerste opstarten van Outlook 2016 kun je de introductiestappen volgen

Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Stap 3, Vul uw gegevens in.

Dit kan bijvoorbeeld op de volgende manier:

Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Druk hierna op Volgende om door te gaan.

Stap 4, Wacht totdat de gegevens zijn goedgekeurd.
Dit kan een zekere tijd duren afhankelijk van jouw plaatselijke internet verbinding. Tijdens het testen voor dit artikel is dit tevens met een telefoonlijn met maximaal 10 mbit uitgeprobeerd. Voordat we naar de volgende stap toe konden ging hier een half uur overheen. Geduld is hier dus van toepassing.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Stap 5, Voltooi de installatie.

Wanneer stap 4 is voltooid kun je in het volgende scherm op Volgende drukken. Hierna start je outlook opnieuw op. Als je de volgende keer outlook opstart kun je gebruik maken van jouw hosted exchange email account.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Hosted Exchange instellen in Outlook 2016

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: outlook 2016 instellen email mail account gebruiker hosted exchange