Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Om jouw Hosted Exchange in te stellen binnen jouw Outlook 2013 kun je de volgende stappen uitvoeren.

Controleer uw gegevens.
Wanneer het email adres is aangemaakt kun je het even controleren door proberen in te loggen op https://owa.zeptor.eu
Mocht dit niet lukken dan kun je het wachtwoord wijzigen in het control panel, dit kan bijvoorbeeld omgezet worden naar een wachtwoord van de random wachtwoord generator.

Start Outlook 2013 op. Indien je outlook al eens heeft gebruikt kun je onder Bestand -> Account toevoegen. Bij het juiste scherm komen.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Selecteer bij het volgende scherm ja en vervolgens op volgende.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Voeg hierna jouw gegevens in, dit is dus je email adres en het bijbehorende wachtwoord.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Hierna word er gezocht naar de configuratie gegevens, dit kan een aantal minuten in beslag nemen. Wanneer dit langer duurt dan 1 uur kun je terug gaan naar uw browser en proberen in te loggen binnen de webmail. Werkt dit niet neem dan contact op met de helpdesk.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Wanneer de volgende melding komt, selecteer je het vinkje en druk je op Allow/ Toestaan.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Hierna wordt je nogmaals een keer gevraagd om jouw gegevens, die geef je op en selecteerd weer Ok.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

De checks worden even op een rijtje gezet, wanneer alles in orde is zullen de groene vinkjes verschijnen. Je drukt hierna op Finish om jouw email account te kunnen gebruiken.

Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: outlook 2013 instellen email mail account gebruiker hosted exchange