Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

 Het mooie van een werkplek in de cloud is dat het overal te bereiken is waar internet beschikbaar is. U heeft vast weleens een moment gehad dat u ergens was en graag de mogelijkheid had willen hebben om uw bestanden/documenten te raadplegen. Vroeger moest de klant wachten totdat u weer terug op uw werkplek was. Tegenwoordig maakt dat met werken in de cloud helemaal niet meer uit.

U kunt gewoon bij de klant inloggen in uw beveiligde omgeving en zelfs gebruik maken van de aanwezige printers. U hoeft zelfs geen printers te installeren want in de Cloud omgeving worden deze automatisch aangemaakt en zijn dus direct te gebruiken. Een ander voordeel van overal inloggen is dat u voorkomt dat u dubbel werk doet. Hoe vaak heeft u niet alles eerst opgeschreven om dat vervolgens uit te werken?

Dit is niet meer nodig omdat u direct de gegevens kunt uitwerken! U heeft een tekstverwerkingsprogramma, een mailclient en waar u ook ter wereld bent, dit is overal hetzelfde. Laat u overtuigen door de kracht van werken in de cloud. Heeft u nog vragen dan kunt u deze stellen aan onze verkoopafdeling via info@mijnwerkplekpartner.nl. Ook kunt u kijken of er iemand van onze online helpdesk aanwezig is. Zij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.